Palvelut

Joogaullakko on avara ullakolle sisustettu sali Porvoon empirekeskustan puutalossa. Käytettävissä wc ja kaksi pukuhuonetta, ei suihkua. Osoite on Aleksanterinkatu 16. Ovi suoraan kadulta ja portaat yläkertaan.

Astanga Porvoo tarjoaa astangajoogan opetusta Joogaullakolla. Viikkotunneille ei tarvitse ilmoittautua. Mikäli tulet ensimmäistä kertaa, ota yhteyttä sähköpostitse tero@joogaullakko.fi tai puhelimitse 040 5634 325. Jos et ole harjoitellut astangajoogaa aiemmin, sinun pitäisi osallistua ensiksi alkeiskurssille. Kursseja järjestetään kerran kuussa. Astanga Porvoo toimii nykyään Joogaullakon päivänvarjon alla.

Slow yogan yksityistunnit sopivat vasta-alkajille, jotka haluavat tutustua slow yogaan sekä myös pidempään jooganneille, jotka haluavat syventää omaa harjoitustaan. Voimme käydä läpi asiakkaan kehon ja harjoituksen pulmia yksilöllisesti ja etsiä työkaluja eri tilanteisiin. Yksityistunnit soveltuvat hyvin myös liikuntarajoitteisille sekä tuki- ja liikuntaelinongelmista kärsiville asiakkaille. Yksityistunnilla voidaan räätälöidä asiakkaalle itselleen sopiva harjoitus.

 

Slow yogan yksityistunteina voidaan pitää myös työporukan työhyvinvointitunteja, polttarijoogaa, syntymäpäiväjoogaa, perhejoogaa tms. Tunti räätälöidään tilanteen ja asiakkaan toiveiden mukaisesti. Myös meditaatio-, rentoutumis- ja hengitysharjoituksia voidaan ohjata yksityistunneilla.

Hinta määräytyy käytetyn ajan ja osallistujien määrän mukaan tapauskohtaisesti. Ota yhteyttä ja suunnitellaan juuri sinulle sopiva kokonaisuus: emma@joogaullakko.fi tai 0400 660 984.

Maksutavat vaihtelevat. Joogaullakon ohjaajat toimivat itsenäisinä yrittäjinä ja jokaisella on omat tarkoituksenmukaiset käytäntönsä.
Slow yoga, hathajooga: laskutus harjoituskausittain.
Astanga: kymmenen kerran kortti 110 euroa tai kertamaksu 13 euroa pankkikortilla, käteisellä ja laskulla.
Pilates: kertamaksu 13 euroa käteisellä, kymmenen kerran kortti 110 euroa käteisellä tai laskulla.

Astangan erikoispalvelut. Astangajoogan yksityistunnit ja tilausryhmätunnit sopimuksen mukaan. Ota yhteyttä ja tiedustele: tero@joogaullakko.fi tai 040 5634 325.

Vuokraa Joogaullakko. Aiotko pitää joogakurssin Porvoossa? Tarvitsetko rauhallista, viihtyisää tilaa jollekin muulle kurssille? Joogaullakon ainutlaatuinen tunnelma ja keskeinen sijainti antavat sellaiseen erinomaiset edellytykset. Käytettävissä joogamattoja ja -välineitä sekä zafu- ja zabuton-meditaatiotyynyjä. Tiedustelut tero@joogaullakko.fi tai 040 5634 325.

Mindfulness tarkoittaa läsnäolevan mielentilan kehittämistä tiedostamis-, meditaatio- ja rentoutumisharjoitusten avulla. Mindfulness-koulutukset Joogaullakolla, työpaikallasi tai muussa sopivassa paikassa. Ota yhteyttä ja tiedustele: tero@joogaullakko.fi tai 0405634 325.